• Bespaar op commissiekosten
  • Maak gebruik van loyaliteitssyteem
  • Snel, gemakkelijk en gebruikersvriendelijk

Bespaar met uw eigen bestelapp

Bespaar duizenden euro's

Met uw bestelapp zegt u vaarwel tegen de hoge commissiekosten van diverse platformen. Zo bespaart u duizenden euro's per maand. De bestellingen die u via uw bestelapp binnenkomen betaalt u geen commissiekosten over. Immers deze bestelapp is van uw zelf en heeft u in eigen beheer. U bent de baas over uw eigen bestelapp. Wijzig zelf gemakkelijk uw producten, prijzen, postcodegebieden, betaalmogelijkheden en nog veel meer. U beheert alles vanuit een plek waarna het zowel op de bestelapp als op de bestelsite zichtbaar wordt.

Maak gebruik van de loyaliteitssysteem

Loyaliteitssysteem instellingen

Creƫer klantloyaliteit met behulp van de ingebouwde loyaliteitssysteem. Trek klanten aan door ze te belonen met korting die ze bij elke bestelling kunnen sparen. En in hun vervolg bestelling kunnen opmaken. Klanten die hiervan op de hoogte zijn zullen eerder via uw bestelapp en bestelsite bestellen dan elders waar u hoge commissiekosten betaald. U bepaalt zelf hoe hoog deze korting is, en wat de klant maximaal kan sparen.

Snel, gemakkelijk en gebruikersvriendelijk

De bestelapp is zo ontworpen dat het voor de klant snel en gemakkelijk te gebruiken is. Slechts in een paar klikken heeft de klant zijn/haar bestelling via de gebruikersvriendelijke interface geplaatst. Na de betaling komt de bestelling binnen via de bestelsite. Hier ziet u in gebruikersvriendelijke overzicht wat de klant besteld heeft en kan zo direct de bestelling voorbereiden. Tevens kunt u de klant op de hoogte houden van de status van zijn/haar bestelling.

Snel, gemakkelijk en gebruikersvriendelijke bestelapp Vraag aan