Desktopversie bestelsite
  • Uw eigen unieke bestelsite
  • Maak gebruik van loyaliteitssysteem
  • Alles in zelfbeheer

Uw eigen bestelsite

Met uw eigen bestelsite bent u de baas over uw eigen omzet. U hoeft namelijk geen commissiekosten meer over te dragen aan derde partijen, waardoor u meer bespaart en een hogere omzet overhoudt. Uw bestelsite wordt door ons op uw webhosting geinstalleerd. Mocht u nog geen webhosting hebben dan maken we deze in overleg voor u aan. Lees hier meer over op de werkwijze pagina.

Verhoog klantloyaliteit

Maak gebruik van de ingebouwde loyaliteitssysteem om klanten aan te trekken. Met dit loyaliteitssysteem sparen klanten namelijk korting per bestelling. Hoe hoog deze korting is bepaalt u zelf. De opgespaarde korting kunnen ze vervolgens opmaken in hun vervolgbestelling. Dit zorgt voor terugkerende klanten en u een hogere omzet. Breng uw klanten op de hoogte van deze spaaractie door middel van social media en flyers. Klanten zullen dan eerder kiezen voor een bestelling via uw bestelsite dan via een derde partij. U kunt ook gebruik maken van couponcodes of prijsacties om klanten aan te trekken. Deze kunt u geheel zelf instellen. Zo bepaalt u zelf of de couponcode een vast bedrag is of een percentage. Daarnaast kunt u ook instellen of de couponcodes meermalen te gebruiken zijn en een geldigheidsdatum aangeven.

Loyaliteitssysteem

Mobielvriendelijke bestelsite

De bestelsite is tevens mobielvriendelijk waardoor klanten gemakkelijk met de smartphone of tablet bestellingen kunnen plaatsen. Mochten klanten vaker bij u bestellen dan kunnen ze ook gebruikmaken van uw bestelapp die te downloaden is via de google play store en app store.

Mobielvriendelijke bestelsite

Alles in zelfbeheer

Beheer uw bestelsite en bestelapp gemakkelijk vanuit één plek. Alle wijzigingen die u aanbrengt worden zowel op de bestelsite als de bestelapp direct zichtbaar. Zo kunt u zelf producten toevoegen en/of wijzigen, tijden aanpassen, betaalmogelijkheden toevoegen en nog veel meer. Zie hieronder alle mogelijkheden op een rijtje:

Inkomende orders beheert u gemakkelijk vanaf één plek. U houdt enkel de desbetreffende pagina open, en hoort vanzelf een geluid afspelen wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt. Vervolgens wordt de bestelling zichtbaar op de pagina en kunt u alle gegevens bekijken en de bestelling voorbereiden.

Details inkomende order

Boven de orders vindt u een kaart met genummerde markeringen van alle inkomende bestellingen. Zo kunt u gemakkelijk de routes plannen voor uw bezorgers. Tevens kunt u bestellingen aan uw bezorgers koppelen zodat u aan het einde van de dag kunt zien welke bezorger hoeveel cash bij zich heeft. Inkomende orders op kaart

Bekijk de omzet die u met de bestelsite en bestelapp genereert gemakkelijk op één pagina. Zo kunt de omzet zien van de afgelopen dag, week, maand of jaar. Bekijk welke producten het beste presteren en welke minder. Zo kunt u aan de hand daarvan uw menukaart eventueel wijzigen, door bepaalde producten weg te schrappen of zelfs in de aanbieding te doen.

Vraag aan