Loyalty credits

Klanten aantrekken

Uw bestelsite is online en de bestelapp is te downloaden. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw klanten bij u blijven bestellen in plaats van andere platformen waar u hoge commissies aan betaald.

Een oplossing is gebruik te maken van onze ingebouwde loyaliteitssysteem. Elke klant die wat besteld via de bestelapp of bestelsite spaart een percentage korting. Dus hoe hoger de prijs van de bestelling hoe hoger de korting. Deze korting kan de klant in zijn vervolg bestelling gebruiken. Of als die wilt door blijven sparen. Dit zorgt voor meer herhaalaankopen en een hogere klantloyaliteit.

Loyaliteitsprogramma voorbeeld

Immers waarom zou een klant ergens anders bestellen als die via uw bestelsite en/of -app korting kan sparen? Enige wat u hoeft te doen is de klant op de hoogte brengen van deze spaaractie. Dit kunt u doen door middel van flyers. Of als u gebruik maakt van social media, het via deze kanalen aan de klant te brengen.

Hoe werkt de loyaliteitssysteem?

Loyaliteitssysteem instellingen

U heeft volledige controle over het loyaliteitssysteem. In het loyaliteitssysteem kunt u zelf aangeven hoeveel procent een klant per bestelling kan sparen, hoeveel die per bestelling kan opmaken en hoeveel die maximaal kan sparen.

Vraag aan